Sisimiut Vandrehjem
Hjem > Husorden

Husorden

Vores mål er at drive Grønlands billigste overnatningsmulighed, og i gode nye og tidssvarende lokaler. Vi håber det kan fungere ved lidt velvilje og samarbejde fra vores gæster.

Tjekin fra 12.00 til 15.00 samt 19.00 til 20.00

Udflytning skal ske senest kl 10.00. 

Ved indflytning skal der vises billed ID, og ophold betales.

Gæster lægger selv sengetøj på, og tager det af igen ved afrejse. Der skal altid brugs lagen, enten eget eller lejet.

Hele vandrehjemmet er ikke rygerområde, og al brug af åben ild er ikke tilladt, heller ikke stearinlys. Det er for både for din og de andre gæsters sikkerhed og sundhed.

Begge yderdøre holdes altid aflåst, og der må ikke lukkes personer ind som ikke er gæster på vandrehjemmet. Vandrehjemmet bærer ikke ansvaret for gæsternes personlige effekter, det er gæsternes eget ansvar. Så at holde døre låst er for din og alle de andre gæster skyld.

Al brug af de fælles faciliteter skal ske med omtanke så det er et rarrt sted for alle gæsterne. Det vil bla. sige, efter brug af køkken, spisestue, TV stue og vaskeri, så skal man straks vaske op/rengøre efter sig så andre også kan komme til.

Beruset adfærd er ikke tilladt på vandrehjemmet.

Der skal være ro efter kl 22.00. Dvs at evt. aktiviteter holdes på et niveau så dem der er gået i seng har fred og ro til at sove.

Vandrehjemmets faciliteter er kun for betalende gæster. Kun ved særlig aftale, og uden for højsæson kan venner og familie være på besøg for spisning og brug af TV stue.